Smeštaj

Smeštaj za naše goste, a Vaše ljubimce je pre svega udoban, topao, klimatizovan, pod strogim video nadzorom, prepun kućica za mace, mekanih jastuka i gomile igračaka. U dogovoru sa našim veterinarima, dogovarate se o ishrani Vaših mačaka.  Odabir hrane za vašeg ljubimca zavisi od uzrasta, rase, fizičke aktivnosti i fiziološkog stanaja organizma. Naša preporuka su sledeći brendovi: Royal canin, Natural & Delicous, Lara, Shesir, Matisse, Animonda, Hills, Whiskas supreme…

Mace su poznate i kao najurednije životinje, a mi smo Vašim macama obezbedili savršeno i efikasno uklanjanje svih nečistoća i  besprekornu dezinfekciju. Svaka maca ima svoj poseban box, u kome spava, dok ostatak vremena provodi u istraživanju prostranog pansiona za mačke „Happy Cat“. Naše osoblje i saradnici su visoko kvalifikovani u radu sa životinjama. Važno je da pronađete pravi smeštaj i prave ljude, da besprekorno brinu o Vašoj mački. Bilo bi nam drago da nas pozovete i da nas posetite kako bi se uverili u izvanredne povoljnosti koje nudimo. Na pravom ste mestu. Proverite zašto smo među najboljima.

Neka i Vaše i mačke provedu neko vreme u hotelu koji je all-inclusive. Posetite nas kako bismo zajedno isplanirali odmor Vašeg člana porodice. Vaš pansion za mačke „Happy Cat“.

 

# #